Partners gezocht

Mees Kees (doe)boek

Zoekt
Partij die premiumactie wil opzetten
Biedt
Mees Kees (doe)boek
Doelgroep
Kinderen en hun familie
Periode
Bij voorkeur eind 2016/begin 2017 (andere momenten mogelijk)
Extra informatie
In 2016 bestaat Mees Kees, van de zeer succesvolle jeugdboekenserie, 10 jaar en zijn er ruim 1 miljoen boeken verspreid! Mees Kees staat voor: De leukste meester van Nederland. De boeken gaan over Kees die stage gaat lopen in klas 6B. Zo lang hij de directrice Dreus buiten weet te houden, beleven de kinderen de leukste schooltijd van hun leven.

Naast de boeken zijn er ook 3 films verschenen en in december 2016 verschijnt Mees Kees 4 in de bioscoop. De films waren de meest succesvolle jeugdfilms van de afgelopen jaren met ca. 1,8 miljoen bezoekers!

Wat zijn de mogelijkheden?
Boeken in alle vormen, bijvoorbeeld een doeboek of een speciale editie.
Deze kan als cadeau worden ingezet voor de consument, het is ook mogelijk de consument een bijbetaling te laten doen. Daarnaast ook mogelijkheden voor licenties ten behoeve van producten (merchandise) zoals broodtrommels, drinkbekers, spellen, rugtassen, etuis, pennen, potloden, etc.

Aangezien de film Mees Kees 4 in december in de Nederlandse bioscopen verschijnt, is dat ook een zeer mooi moment om een promotie met het Mees Kees (doe)boek op te zetten. Er is op dat moment veel media aandacht voor Mees Kees en het doeboek is erg geschikt voor in de kerstvakantie. Er zijn echter ook mogelijkheden op andere momenten in 2016/2017.
Wil je samenwerken of alleen hallo zeggen? Neem contact op met Promotional Partners middels één van de sociale netwerken hieronder.

Zeg hallo

Wil je samenwerken of alleen hallo zeggen? Neem contact op met Promotional Partners middels één van de sociale netwerken hieronder.

Promotional Partners gebruikt cookies

Promotionalpartners.nl maakt gebruikt van cookies om de website en het gebruikersgemak te optimaliseren.

Akkoord