Promotional pool

Ga voor de perfecte joint promotion!

Ben jij ook op zoek naar hét merk dat jouw doelstellingen helpt realiseren zonder hier enorme budgetten voor te hoeven reserveren? Dan is de Promotional Pool van Promotional Partners de oplossing voor jou!

Effectieve joint promotions
De Promotional Pool is een portfolio van hoogwaardige merken die elk eigen doelstellingen, doelgroepen en merkwaarden kennen, maar allemaal op zoek zijn naar effectieve joint promotions. De specialisten van Promotional Partners houden de kansen voor de merken in de Promotional Pool extra scherp in de gaten en koppelen partijen aan elkaar voor een perfecte match!

No cure, not pay!
De Promotional Pool is extra aantrekkelijk, omdat deelname gratis is. Als merk leg je dus vrijblijvend een verzoek neer en pas wanneer wij een joint promotion voor je opzetten (die door jou aantrekkelijk wordt gevonden), draag je een vaste fee af. Je loopt dus geen enkel risico. Er is wel een kleine catch, daar doen wij niet geheimzinnig over. Want naast het vinden van de perfecte partner, begeleiden wij ook de rest van het proces. Die vallen overigens onder dezelfde fee, zo zijn wij dan ook wel weer. 

De vaste fee-bedragen:

Sampling: € 1.000,-
Joint promotion: € 1.500,-
Onpack joint promotion: € 2.000,-

Extra fee bij inzet ATL communicatie (print, radio of TV): € 500,-
 

Zo steekt Promotional Partners de handen uit de mouwen om de perfecte partner voor jouw merk te vinden. 
Daar kun je ons op afrekenen!

 

Inschrijven

Partners gezocht

Op zoek naar een communicerende partij? Of juist naar een merk dat producten of een voordeel beschikbaar wil stellen? Promotional Partners brengt vraag en aanbod bij elkaar voor een lucratieve joint promotion.
Wil je samenwerken of alleen hallo zeggen? Neem contact op met Promotional Partners middels één van de sociale netwerken hieronder.

Zeg hallo

Wil je samenwerken of alleen hallo zeggen? Neem contact op met Promotional Partners middels één van de sociale netwerken hieronder.

Promotional Partners gebruikt cookies

Promotionalpartners.nl maakt gebruikt van cookies om de website en het gebruikersgemak te optimaliseren.

Akkoord