Laatste nieuws

Case | Spaar met Vomar Voordeelmarkt voor gratis bioscoopkaartjes

Geplaatst op 08/12/2016

Actie
Bij aankoop van geselecteerde aanbiedingen spaart de klant bij Vomar Voordeelmarkt voor gratis bioscoopkaartjes. Daarnaast kan de klant meedoen aan een Facebook winactie van Vomar Voordeelmarkt om kans te maken op gratis premièrekaarten voor de nieuwe Nederlandse film Onze Jongens. 

Actieperiode
Sparen voor gratis bioscoopkaartjes: Zondag 27 november 2016 t/m zaterdag 14 januari 2017. 

Facebook winactie: Zondag 27 november t/m 14 december 2016.

Deelnemen
Elke week ontvangt de klant gratis bioscoopzegels bij aankoop van geselecteerde aanbiedingen. Deze zegels plakt de klant op de spaarkaart. Bij 15 bioscoopzegels is de spaarkaart vol. De klant kan de spaarkaart inleveren bij de servicebalie van Vomar Voordeelmarkt en ontvangt dan direct een gratis bioscoopkaart. Om kans te maken op gratis premièrekaarten voor de film Onze Jongens kan de klant meedoen aan de Facebook winactie. Meer informatie over deze actie is te vinden op de Facebook-pagina van Vomar Voordeelmarkt

Promotional Partners is verantwoordelijk voor het samenbrengen van de partijen: Vomar Voordeelmarkt, de Nationale Bioscoopbon en de filmdistributeur van Onze Jongens, eOne.

Wil je meer weten over deze actie? Neem dan contact op met Nina Romsom, promotie@kega.nl

Wil je samenwerken of alleen hallo zeggen? Neem contact op met Promotional Partners middels één van de sociale netwerken hieronder.

Zeg hallo

Wil je samenwerken of alleen hallo zeggen? Neem contact op met Promotional Partners middels één van de sociale netwerken hieronder.

Promotional Partners gebruikt cookies

Promotionalpartners.nl maakt gebruikt van cookies om de website en het gebruikersgemak te optimaliseren.

Akkoord